Home     Canon TS5350a Printer, Scanner, Copier
Canon TS5350a Printer, Scanner, Copier

Canon TS5350a Printer, Scanner, Copier


Canon TS5350a Printer, Scanner, Copier

Canon PIXMA TS5350a
Wireless All-in-One kleureninkjetfotoprinter
Kleur : Zwart

Deze chique en gestroomlijnde All-in-One heeft een eigentijds tweekleurig ontwerp met LED-statusbalk, en is daarmee de ideale oplossing voor moderne creaties.
Laat je ambities de vrije loop en ga aan de slag met ontwerpen met Easy-PhotoPrint Editor, of probeer papiermodellen van Creative Park.
Laad een breed scala aan creatieve media in de achterste invoer, waaronder strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier, om je ideeën werkelijkheid te maken.
Neem het heft in handen met je smartphone dankzij levendige wireless connectiviteit en printen, scannen en verbinding maken met je sociale media-accounts via de Canon PRINT-app - voor het maken van verbinding is één druk op de knop voldoende, dankzij Wireless Connect.
Profiteer van de FINE-cartridges en het ChromaLife100-inktsysteem voor levendigere, helderdere foto's die lang meegaan en die je met trots deelt.

Voordelen
Ga voor deze stijlvolle printer met tweekleurige kleurencombinatie, minimalistisch design en coole, maar praktische LED-statusbalk

Geen PC nodig en blijf verbonden dankzij probleemloze Wi-Fi-connectiviteit.
Print, kopieer, scan en maak verbinding met Facebook, Instagram en andere clouds¹ vanaf je smartphone met de Canon PRINT-app. Of print zonder app met AirPrint (iOS) en Mopria (Android)

Maak verbinding met één druk op de knop dankzij Wireless Connect

Transformeer je volgende creatieve project met Easy-PhotoPrint Editor of Creative Park en bijt je vast in nieuwe creatieve activiteiten

Koppel je ontwerpen met herplakbare, magnetische, dubbelzijdige matte media en strijkapplicaties; dankzij de dubbele papierinvoer kun je gemakkelijk overschakelen op andere media

Perfectioneer je foto's met FINE-cartridges en geef ze langdurig een fantastische uitstraling met ChromaLife100-inkt.

Koppel met media van 13 x 13 cm of 8 x 8 cm voor sociale media-clips die je met trots deelt

Ga aan de slag met een eenvoudige installatie, een QR-knop voor antwoord op vragen over bediening en een gebruikersvriendelijke 3,7-cm OLED-display

Maak het jezelf gemakkelijk en vertrouw op automatische papierformaatdetectie voor eenvoudiger printen

Bespaar papier en geld met automatisch dubbelzijdig printen, en verdien meteen punten voor het milieu

Profiteer van snel printen in zwart-wit met een snelheid van 13 ipm, of 6,8 ipm in kleur

Ook in het Wit leverbaar (TS5351a)


€ 89.95

Artikelcode: TS5350a

Canon TS5350a Printer, Scanner, Copier