Home     NGS Powerbank Twin Peaks
NGS Powerbank Twin Peaks

NGS Powerbank Twin Peaks


NGS Powerbank 2x 5000mAh

NGS Powerbank Twin Peaks

Dubbele draagbare oplader van 10.000 mAh met 2.1 A uitgang en oplaadstation waarmee u uw apparaat kunt opladen waar u ook bent, zonder pluggen. De ideale aanvulling voor iedereen die continu in verbinding staat en extra energie nodig heeft. Houd hem bij de hand en neem hem waar u wilt, dankzij zijn compacte ontwerp twee keer.  

NGS Twin Peaks bestaat uit twee universele USB-laders van elk 5.000 mAh en een oplaadbare basis, ideaal voor het opladen van smartphones en tablets . Je kunt maximaal 40 extra uren krijgen voor je smartphone en 15 voor je tablet. Afhankelijk van het merk of model en de batterijomstandigheden.  

Daarnaast heeft het LED-indicatoren om het oplaadniveau weer te geven, zodat u altijd de staat kunt kennen waarin de batterij zich bevindt.

Elke lader is uitgerust met een 2A USB-poort om snel uw apparaten op te laden. Het heeft ook een micro-USB-poort om het op te laden via de lader van uw mobiele telefoon of om het op een computer aan te sluiten via de USB-kabel waarin het product is verwerkt.

Voor meer veiligheid omvat het bescherming tegen overbelasting, ontladingen en kortsluiting.


€ 22.50

Artikelcode: NGSTWINPEAKS

NGS Powerbank Twin Peaks