Home     HP Deskjet 2720e
HP Deskjet 2720e

HP Deskjet 2720e


HP Printer/Scanner/Copier

HP Deskjet 2720e
Printer, Scanner, Copier

De HP Deskjet 2720E HP+ all-in-one printer is de ideale printer voor in huis. Deze slimme printer doet wat jij nodig hebt. Print, scan en kopieer alledaagse documenten en profiteer van het gemak van wifi. Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken. Laat inkt bezorgen met HP Instant Ink en bespaar op je inktkosten.

Haal je voordeel uit HP+
HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen. Met HP+ geniet ontvang je 6 maanden gratis Instant Ink, één jaar extra garantie, geavanceerde functies in de Smart-app en draag je bij aan het stoppen van ontbossing. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig.

Scan vanaf je smartphone
Kies voor een zorgeloze printervaring. Met de HP Smart-app kun je scannen en delen in hoge kwaliteit – en gemakkelijk kopieën maken – vanaf je smartphone.

Ook aan te sluiten via een USB kabel (niet meegeleverd)€ 79.50

Artikelcode: HP2720e

HP Deskjet 2720e